Exegens® furnizeaza unelte si metodologii de imbunatatire a performantei pentru a obtine rezultate rapide, valabile si masurabile pentru companiile de productie, servicii si comert. Ca urmare a studiilor, cercetarilor si a experientei continue, compania noastra a creat abordari originale, adaptandu-se necontenit contextului economic actual.

Inovații manageriale Exegens®:

EXEGENS® a dezvoltat un sistem de implementare a politicii de imbunatatire continua a costurilor (Manufacturing Cost Policy Deployment, MCPD). Proncipalele inovatii manageriale sunt:


Aceste inovatii manageriale sunt publicate de catre  Dr. Alin Posteucă în cartea Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) and Methods Design Concept (MDC): The Path to Competitiveness apărută la editura Productivity Press din New York (USA) în luna martie 2017. Alin Posteucă este Managing Partner la Exegens®.

Cartea conține două noi abordări de îmbunătățire a productivității și profitabilității sistemelor de producție care au ca efect creșterea continuă a competitivității: Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Methods Design Concept (MDC) și are următoarele caracteristici:

  • furnizează modalități de îmbunătățire a performaței prin dezvoltarea comportamentelor manageriale contextuale aliniate cu așteptările angajaților. Asigură înțelegerea rolului fiecărui angajat în îndeplinirea țintelor de cost ale companiei de producție.

  • oferă o vizibilitate clară a stării curente a obiectivelor de îmbunătățire a costurilor de producție față de starea planificată.

  • asigură monitorizarea continuă a planificării îmbunătățirilor sistemice și sistematice pentru a atinge țintele de cost de producție pe termen mediu și lung.

  • oferă o metodologie de design bazată nu doar pe îmbunătățirea metodelor actuale de producție, ci mai ales pe stabilirea țintelor de design pentru a asigura dezvoltarea metodelor inovative de producție. Detalii…

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizatia dumneavoastra cu serviciile noastre de consultanta si traininguri publice/in house.