Fie că sunteți interesați în a avea experţi care să vină și să va formeze angajații în domenii specifice, fie că doriţi să dezvoltați un program de formare care să relaționeze în mod specific cu Indicatorii de Performanță  Cheie din compania dumneavoastră, EXEGENS va poate ajuta.

Cea mai mare parte a problemelor care există în companii își au originea în doar două zone generale: procese definite incorect sau incomplet și/sau formare necorespunzătoare a angajaților.

Exegens® furnizeaza programe complexe de formare a angajaților cu scopul îndeplinirii consistente a KPI-urilor companiei (Quality, Cost, Delivery etc.). Programa de cursuri Exegens® cuprinde training-uri de Productivitate, Controlling, Automotive Core Tools și Strategie.

Inovații manageriale Exegens®:

EXEGENS® a dezvoltat un sistem de implementare a politicii de îmbunătățire continuă a costurilor (Manufacturing Cost Policy Deployment, MCPD). Principalele inovații manageriale sunt:

 • Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD);
 • Productivity Business Model (PBM);
 • Management Branding (MB);
 • Daily Cost Management (DCM);
 • Annual Manufacturing Improvement Budgets (AMIB);
 • Annual Manufacturing Cash Improvement Budget (AMCIB);
 • Waste Elasticity of Losses (WEL).

Aceste inovații manageriale sunt publicate de către  Dr. Alin Posteucă în cărțile:


Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) and Methods Design Concept (MDC): The Path to Competitiveness apărută la editura Productivity Press din New York (USA) în luna martie 2017.

Reference – 402 Pages – 72 B/W Illustrations
ISBN 9781498785570

Cartea conține două noi abordări de îmbunătățire a productivității și profitabilității sistemelor de producție care au ca efect creșterea continuă a competitivității: Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Methods Design Concept (MDC) și are următoarele caracteristici:

 • furnizează modalități de îmbunătățire a performaței prin dezvoltarea comportamentelor manageriale contextuale aliniate cu așteptările angajaților. Asigură înțelegerea rolului fiecărui angajat în îndeplinirea țintelor de cost ale companiei de producție.

 • oferă o vizibilitate clară a stării curente a obiectivelor de îmbunătățire a costurilor de producție față de starea planificată.

 • asigură monitorizarea continuă a planificării îmbunătățirilor sistemice și sistematice pentru a atinge țintele de cost de producție pe termen mediu și lung.

 • oferă o metodologie de design bazată nu doar pe îmbunătățirea metodelor actuale de producție, ci mai ales pe stabilirea țintelor de design pentru a asigura dezvoltarea metodelor inovative de producție. Detalii…

Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Transformation: Uncovering Hidden Reserves of Profitability – care va apărea la editura Productivity Press din New York (USA) în luna februarie 2018.

Reference – 304 Pages – 40 B/W Illustrations
ISBN 9781138093928

Cartea prezintă abordarea detaliată a transformării Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD)  system în companiile de producție și are următoarele caracteristici:

 • explică în mod clar pașii de implementare a MCPD system;

 • prezintă în detaliu cele 3 faze ale MCPD system (Manufacturing Cost Policy Analysis, Manufacturing Cost Policy Development, Manufacturing Cost Policy Management), precum și cei 7 pași de implementare;

 • arată cum se scanează fluxul tehnologic pentru fiecare cost al familiei de produse pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire ale costului cu losses și waste;

 • prezintă în detaliu pașii de analiză ale proceselor bottleneck pentru a determina comportamentul losses and waste; Detalii…


Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și traininguri publice/in house.