Controlling

• 9, 10, 12, 13 Februarie 2018, Sibiu

Reducerea costurilor si competitivitatea prin pret reprezinta o provocare continua pentru toate companiile, atat pentru viitoarele produse, cat mai ales pentru produsele deja existente. Un sistem performant de CONTROLLING, presupune cunoasterea si imbunatatirea continua a costurilor, indiferent daca sunteti companie mare sau mica, de productie, de servicii, de comert, sau de distributie.

Detalii…

Productivitate

• 2, 3 Februarie 2018, Sibiu

Optimizarea fluxurilor de materiale/ componente si de produse finite si a costurilor asociate este o provocare continua pentru toate companiile pentru a indeplini cerintele clientilor interni companiei, dar mai ales externi acesteia. Din perspectiva Supply Chain, pentru a supravietui pe piete cu o competitivitate mare si pentru a realiza un profit rezonabil, companiile au nevoie de optimizarea continua a Material Lead Time, Warehouse Lead Time si Delivery Lead Time si de o sincronizare continua la Production Lead Time.

Detalii…

• 23, 24 Februarie 2018, Sibiu

Creșterea eficacității și eficienței funcțiilor administrative necesare satisfacerii nevoilor curente și viitoare ale clienților este o provocare continuă pentru companiile de producție, servicii și comerț. Sincronizarea proceselor administrative la provocările pieței (clienți, furnizori și competitori), prin realizarea de îmbunătățiri sistematice și sistemice, implică identificarea și eliminarea continuă a tuturor pierderilor din fluxurile de materiale (fluxul actual de date al documentelor fizice sau electronice) și din fluxurile de informații (fluxul actual de programare sau mecanismul care declanșează sarcina următoare din procesele productive și non-productive – administrative).

Detalii…

Planificarea capacitatilor productive necesare satisfacerii nevoilor curente si viitoare ale clientilor este o provocare continua pentru toate companiile. Pentru cresterea continuă a competitivitatii si pentru indeplinirea strategiilor aferente, companiile au nevoie de intelegerea continua a starii curente a capacitatilor disponibile si a constrangerilor asociate prin crearea unui sistem managerial care sa caute sa sincronizeze toate procesele din companie si ale furnizorilor la nevoile specifice ale clientilor.

Detalii…

Mediul economic actual ofera companiilor provocari noi si impune necesitatea regandirii consistente a afacerilor care sa asigure o crestere viitoare sanatoasa prin imbunatatirea continua a activitatilor. Sistemul de management Lean este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai bun model de abordare a strategiilor companiilor. Companii din toate industriile, indiferent de marime, utilizeaza cu succes aceasta metodologie pentru a crea un mediu de lucru disciplinat, bazat pe munca in echipa, pe imbunatatirea continua a fluxurilor pentru a asigura si a sustine obiectivele companiei.

Detalii…

Prin acest training, la nivelul operatorilor și al echipelor de lucru, EXEGENS® vă poate ajuta să implementați 5S în organizația Dumneavoastră și să obțineți imediat creșteri în productivitate, în siguranța la locul de muncă și în moralul angajaților. Principiile si tintele de atins prin aplicarea unui program 5S sunt: simplificarea mediului de lucru, reducerea activitatilor care nu adauga valoare, imbunatatirea eficientei si eficacitatii, reducerea pierderilor, imbunatatirea calitatii si imbunatatirea sigurantei la locul de munca.

Detalii…

Prin acest training, se oferă dezvoltarea unui limbaj comun și a unei structuri comune de rezolvare a problemelor atât în cadrul companiei Dumneavoastră, cât și în cadrul relațiilor cu furnizorii și cu clienții pentru a se interveni în cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemei. Globalizarea creează o puternică presiune la nivel de competitivitate și implicit productivitate, presiune care impune o flexibilitate/adaptabilitate permanentă a companiilor. Flexibilitatea impune schimbare. Schimbarea impune apariția diferitelor tipuri de probleme la toate nivelele unei companii.

Detalii…

Automotive Core Tools

Acest training Process FMEA oferă dezvoltarea unei structuri comune pentru activitățile destinate să recunoască și să evalueze potențialul de eșec al unui design de produs sau de proces și efectele asociate. Totodată, se caută identificarea acțiunilor care ar putea elimina sau reduce posibilitățile de apariție a eșecurilor și dezvoltarea documentului de proces pentru a ne asigura că un design sau un proces face exact ceea ce trebuie pentru a satisface clienții.

Detalii…

Prin acest training de Problem Solving, EXEGENS® vă oferă abordarea tehnicilor, a instrumentelor de bază, a pașilor în rezolvarea problemelor și studii de caz pentru a putea analiza problemele manageriale operaționale, tactice și strategice din compania Dumneavoastră. Din punctul nostru de vedere, etapa de formare a echipei care analizează problema este etapa esențială pentru a rezolva o problemă.

Detalii…

Strategie

Balanced Scorecard a apărut ca un instrument excelent pentru a capta, descrie și translata obiectivele strategice ale organizațiilor în obiective înțelese pe deplin de către organizație în ansamblu, de către divizii sau parți componente ale organizației și de către toți angajații individuali sau la nivel de grupuri, astfel încât strategiile să fie implementate cu succes.

Detalii…