Despre noi

EXEGENS® (Bucuresti – Romania) furnizeaza servicii de consultanta si training in profitabilitate, productivitate si calitate. EXEGENS® a dezvoltat un program de reducere a costurilor care garanteaza reducerea semnificativa a costurilor unitare ale produselor si serviciilor din companii prin maximizarea eficacitatii si eficientei resurselor consumate.

In zilele noastre, productivitatea este o modalitate prin care se pot furniza unelte si metodologii de imbunatatire a performantei pentru a obtine rezultate rapide, valabile si masurabile pentru companiile de productie, servicii si comert.

Daca aveti nevoie de asistenta customizata pentru planificarea pe termen lung sau de training-uri orientate catre rezultate, consultantii nostri in productivitate va vor oferi support pentru atingerea avantajului competitiv. Sustinute de catre echipa noastra, proiectele dumneavoastra de productivitate se vor concentra catre implementarea principiilor Value-Adding Management, Total Quality Management, Just-in-Time si Total Productive Maintenance.

Fiecare abordare se va constitui cu ajutorul instrumentelor orientate catre munca in echipa: Standardizare, One-Piece Flow, Quick Changeover (SMED), Mistake-Proofing (Poka Yoke), Kanban, Problem Solving cu CEDAC, Visual Workplace, Visual Office, Autonomous Maintenance, Overall Equipment Efectiveness (OEE), Design of Experiments, Quality Function Deployment, Ergonomie si multe altele!

Si, ca urmare a studiilor, cercetarilor si a experientei continue, compania noastra isi largește oferta an de an, adaptandu-se necontenit contextului economic actual.

Conferintele de Productivitate va ofera o oportunitate excelenta de a interactiona cu ce este mai bun si de actualitate in domeniu. Aceste conferinte aduc laolalta practicieni world-class si strategii high-performance.

Training-urile, workshop-urile si forumurile noastre furnizeaza oportunitatea pentru imbunatatirea continua in arii cheie precum Lean Management.

EXEGENS® este cunoscuta pentru imbunatatirile semnificative aduse ca urmare a proiectelor sustinute. O mare parte dintre clienti au colaborat cu noi ca urmare a recomandarilor primite din partea colegilor lor, care au colaborat anterior cu echipa noastra.

Misiunea noastra

Declaratie de Misiune:
Explorarea potentialului Productivitatii pentru a inspira mediul de business sa isi asume o utilizare responsabila a tuturor resurselor.

Viziune:
Intelegerea valorilor clientilor si oferirea unui raspuns rapid si de calitate pentru a directiona potentialul lor inovativ si a le imbunatati mobilitatea si abilitatile de invatare.

Valori:
Noi pretuim munca in echipa, stiinta aplicata si simplitatea orientata pentru a ajuta clientii sa-si transforme ideile strategice in planuri de actiune bazate pe date. Noi mentinem un inalt grad de congruenta intre faptele si cuvintele noastre pentru a ne implini angajamentele noastre de calitate.

Echipa noastra

Echipa Exegens® este o echipă dinamică și entuziastă, ce are în componență consultanți care au colaborat cu reputate companii românești și multinaționale de producție, servicii și comerț.

Consultanții noștri, prin calificările profesionale recunoscute internațional (doctorat – Contabilitate managerială, inginerie și sisteme de producție, contabilitate financiară, management, MBA, inginerie, specializări inginerești în tehnici Lean și TPM în Japonia, expert contabil, certificări IFRS/IAS, expert evaluator, specializări în resurse umane, comunicare managerială, relații publice, leadership) și prin experiența practică acumulată, vor utiliza instrumente, tehnici, proceduri și metode verificate și adaptate la cerințele și nevoile clienților.

Fiind profesioniști în domeniul productivității, suntem interesați de nivelul de performanță pe care membrii echipei noastre îl pot atinge.  Investim mult în training, coaching și alte programe de dezvoltare a membrilor echipei noastre, deoarece înțelegem importanța consultanților extrem de bine pregătiți pentru succesul partenerilor noștri.

Echipa Exegens® este coordonată de Dr. Alin Posteucă.

Codul etic

Motto: “Etica este baza imbunatatirii continue durabile” (EXEGENS®)

EXEGENS® doreste sa mentina cu toti interlocutorii sai raporturi bazate pe respectarea principiilor prezentului Cod Etic. La baza acestui document se afla un angajament pe termen lung care ofera garantii de ordin etic strategiei si obiectivelor economice de dezvoltare a companiei.

Principii generale:
1. Calitatea serviciilor
2. Credibilitatea
3. Profesionalismul si competenta
4. Integritatea, cinstea si corectitudinea
5. Obiectivitatea
6. Bunavointa
7. Consideratia reciproca
8. Valorizarea resurselor umane
9. Confidentialitatea
10. Moralitatea
11. Demnitatea

Zone de aplicare:
1. Relatia cu clientii
2. Relatia cu colaboratorii
3. Relatia cu presa si comunicarea externa
4. Relatia cu alte organizatii externe

EXEGENS® se implica in implementarea acestui Cod Etic in mod activ, deschis si in baza unor principii morale solide.

Contactati-ne pentru a putea afla cum putem customiza serviciile noastre de consultanta si training pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.