Despre noi

Exegens Management Consultants (EMC), fondată în 2005, este o firmă de consultanță românească recunoscută la nivel internațional pentru practicile sale inovatoare de management. EMC se concentrează în principal, pe creșterea companiilor prin îmbunătățirea calității și productivității cu vizibilitate în profitabilitatea așteptată. Expertiza noastră acoperă diverse domenii, inclusiv strategia, producția, supply chain și managementul resurselor umane. Oferim soluții robuste care contribuie la succesul durabil al afacerilor.

Metodologiile noastre distincte de management includ:

  1. Strategic Kaizen: un sistem cuprinzător de îmbunătățire a productivității, care vizează atingerea succesivă a obiectivelor de profitabilitate cu investiții minime sau fără investiții. EMC a propus această metodologie în 2017 și a detaliat-o practic în 2023.
  2. Speed-Based Target Profit: un sistem de planificare și control al producției care optimizează viteza și eficiența operațională pentru a atinge starea ideală de flux. EMC a introdus acest sistem în 2020.
  3. Manufacturing Cost Policy Deployment: un sistem care vizează îmbunătățirile operaționale și financiare în mod simultan și consistent, atât la nivel strategic, cât și operațional. EMC a propus această metodologie în 2017 și a detaliat-o practic în 2018 și 2019.

La EMC transcendem simpla teorie. Abordarea noastră este practică, muncim umăr la umăr cu clienții la fața locului. De la analiză meticuloasă la planificare strategică, implementăm contramăsuri și cultivăm idei de îmbunătățire. Acest angajament personalizat ne permite să identificăm provocările specifice și cauzele rădăcină, conducând în cele din urmă la succesul stimaților noștri clienți. Contactați EMC astăzi pentru soluții de management adaptate provocărilor dvs. de afaceri referitoare la: (1) îmbunătățirea competivității costurilor, (2) cerințele ridicate pentru calitate, (3) abordarea supra-alocării resurselor și (4) îmbunătățirea diferitelor cerințe de livrare și scurtarea termenelor de livrare.

EMC: The Home of Strategic KAIZEN!

Viziune, misiune și valori

Viziune:
Explorarea potențialului Profitabilității prin Productivitate pentru a inspira mediul de business să își asume o utilizare responsabilă a tuturor resurselor pentru a obține rezultatele așteptate.

Misiune:
Înțelegerea valorilor clienților și oferirea unui răspuns rapid și de calitate pentru a direcționa potențialul lor inovativ și a le îmbunătăți mobilitatea și abilitățile de învățare.

Valori:
Noi prețuim munca în echipă, știința aplicată și simplitatea orientată pentru a ajuta clienții să-și transforme ideile strategice în planuri de acțiune bazate pe date. Noi menținem un înalt grad de congruență între faptele și cuvintele noastre pentru a ne îndeplini angajamentele noastre de calitate.

Codul etic

Motto: “Etica este baza îmbunătățirii continue durabile” (EXEGENS®)

Principii generale: calitatea serviciilor, credibilitatea, profesionalismul și competența, integritatea, bunăvoința, considerația reciprocă, valorizarea resurselor umane, confidențialitatea, moralitatea și demnitatea.

Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta cu serviciile noastre de consultanță și training:

contact us
whatsapp
skype id: exegens
facebook
linkedin

    Share: