Despre noi

Exegens® este cea mai prestigioasă companie de consultanță românească de înaltă calitate recunoscută la nivel mondial pentru inovațiile sale în: Business Management, Operations Management, Strategic Management, Industrial & Manufacturing Engineering, Quality Management, Quality Control & Reliability, Lean Manufacturing, Marketing, Leadership & Organizational Culture.

Expertiza de consultanță Exegens® acoperă tot fluxul produselor și serviciilor unei afaceri, de la primirea comenzilor de la clienți și până la livrarea produselor și serviciilor, respectiv:

  1. Shop Floor Process (Production & Maintenance),
  2. Production Process (Production Control, Production Engineering, Quality Assurance, Total Cost Management) și
  3. Business Process (Sales & Research, Development & Design, Sourcing & Resource Management, Distribution & Services).

Totodată, Exegens® asigură suportul în planificarea și dezvoltarea transformărilor Industry 4.0.

În cei peste 15 ani de activitate neîntreruptă, am derulat peste 50 de programe complexe de consultanță și am dezvoltat 55 de programe de training & workshop (25 dintre acestea fiind unice) pentru cei peste 6000 de participanți.

Exegens® deține exclusivitatea asupra sistemelor de management Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Speed-Based Target Profit (SBTP). În acest fel, programele noastre de consultanță generează profiturile așteptate pentru companiile pentru care noi muncim, prin eliminarea și prevenirea constrângerilor și a pierderilor care stau în calea reducerii costurilor și a creșterii capacităților cu și fără investiții.

Unicitatea consultanței Exegens® este asigurată de modul de planificare, creare și susținere a strategiilor profitabile și a programelor de îmbunătățire a costurilor bazate pe parteneriatul româno-japonez în productivitate, cu accent pe:

  • îmbunătățirea costurilor unitare cu cel puțin 6% pe an pentru următorii 5 ani prin maximizarea eficienței și eficacității operațiunilor;
  • îmbunătățirea productivității cu mai mult de 200% fără investiții, cu o abordare creativă/ inovatoare;
  • o abordare practică a nevoii de cost down și cash up prin controlul profitabilității procesului bottleneck pentru maximum takt time.

Abordările manageriale inovative Exegens® au fost introduse cu succes nu numai în România, ci și în multe alte țări, cum ar fi SUA, Japonia, Germania, Marea Britanie, Suedia, Italia, India, Mexic etc.

Productivitatea reală vă dezvăluie profitabilitatea ascunsă!

Viziune, misiune și valori

Viziune:
Explorarea potențialului Profitabilității prin Productivitate pentru a inspira mediul de business să își asume o utilizare responsabilă a tuturor resurselor pentru a obține rezultatele așteptate.

Misiune:
Înțelegerea valorilor clienților și oferirea unui răspuns rapid și de calitate pentru a direcționa potențialul lor inovativ și a le îmbunătăți mobilitatea și abilitățile de învățare.

Valori:
Noi prețuim munca în echipă, știința aplicată și simplitatea orientată pentru a ajuta clienții să-și transforme ideile strategice în planuri de acțiune bazate pe date. Noi menținem un înalt grad de congruență între faptele și cuvintele noastre pentru a ne îndeplini angajamentele noastre de calitate.

Codul etic

Motto: “Etica este baza îmbunătățirii continue durabile” (EXEGENS®)

Principii generale: calitatea serviciilor, credibilitatea, profesionalismul și competența, integritatea, bunăvoința, considerația reciprocă, valorizarea resurselor umane, confidențialitatea, moralitatea și demnitatea.

Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta cu serviciile noastre de consultanță și training:

contact us
whatsapp
skype id: exegens
facebook
linkedin

    Share: