Despre noi

Exegens® o firmă globală de consultanță specializată în cost-competitiveness improvement și operational excellence. Echipa Exegens® ajută clienții să creeze și să implementeze strategii profitabile și programe de îmbunătățire a costurilor care să asigure o îmbunătățire a costului unitar de cel puțin 6% pe an pentru fiecare din următorii 5 ani, maximizând eficiența și eficacitatea operațiunilor.

Dr. Alin Posteucă este fondatorul și CEO Exegens®, este autorul conceptului de Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD), publicat în trei cărți la Productivity Press – Routledge/ CRC, New York (USA). Cea mai recentă, Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Profitability Scenarios se bazează pe convingerea sa principală că profitul țintă anual și multianual poate fi atins indiferent de evoluția volumelor de vânzări, în creștere sau în scădere.

Viziune, misiune și valori

Viziune:
Explorarea potențialului Productivității pentru a inspira mediul de business să își asume o utilizare responsabilă a tuturor resurselor.

Misiune:
Înțelegerea valorilor clienților și oferirea unui răspuns rapid și de calitate pentru a direcționa potențialul lor inovativ și a le îmbunătăți mobilitatea și abilitățile de învățare.

Valori:
Noi pretuim munca in echipa, stiinta aplicata si simplitatea orientata pentru a ajuta clientii sa-si transforme ideile strategice in planuri de actiune bazate pe date. Noi mentinem un inalt grad de congruenta intre faptele si cuvintele noastre pentru a ne implini angajamentele noastre de calitate.

Codul etic

Motto: “Etica este baza îmbunătățirii continue durabile” (EXEGENS®)

Principii generale:

  1. Calitatea serviciilor
  2.  Credibilitatea
  3. Profesionalismul și competența
  4. Integritatea
  5. Bunăvoința
  6. Considerația reciprocă
  7. Valorizarea resurselor umane
  8. Confidențialitatea
  9. Moralitatea
  10. Demnitatea

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training în cost-competitiveness improvement și operational excellence.