Despre noi

Exegens® este cea mai prestigioasă companie de consultanță românească de înaltă calitate recunoscută la nivel mondial pentru inovațiile în management și organizare.

Echipa Exegens® lucrează pentru asistarea echipelor locale & globale de management al companiilor și pentru antrenarea personalului operațional cu scopul de a realiza și susține eficacitatea și eficiența companiei pentru profitabilitate și competitivitate prin intermediul programelor de îmbunătățire.

Exegens® furnizează servicii de consultanță în Strategie, R&D Management, Supply Chain Optimization și Operations Management în Producție.

Unicitatea consultanței Exegens® este asigurată de modul de planificare, creare și susținere a strategiilor profitabile și a programelor de îmbunătățire a costurilor bazate pe Parteneriatul Româno-Japonez în productivitate, cu accent pe:

 • îmbunătățirea costurilor unitare cu cel puțin 6% pe an pentru următorii 5 ani prin maximizarea eficienței și eficacității operațiunilor;
 • îmbunătățirea productivității cu mai mult de 200% fără investiții, cu o abordare creativă/ inovatoare;
 • o abordare practică a nevoii de cost down și cash up prin controlul profitabilității procesului bottleneck pentru maximum takt time.

Programele noastre de training și consultanță au fost introduse cu succes nu numai în România, ci în multe alte țări, cum ar fi SUA, Japonia, Germania, Marea Britanie, Suedia, Italia, India, Mexic etc.

Viziune, misiune și valori

Viziune:
Explorarea potențialului Profitabilității prin Productivitate pentru a inspira mediul de business să își asume o utilizare responsabilă a tuturor resurselor pentru a obține rezultatele așteptate.

Misiune:
Înțelegerea valorilor clienților și oferirea unui răspuns rapid și de calitate pentru a direcționa potențialul lor inovativ și a le îmbunătăți mobilitatea și abilitățile de învățare.

Valori:
Noi prețuim munca în echipă, știința aplicată și simplitatea orientată pentru a ajuta clienții să-și transforme ideile strategice în planuri de acțiune bazate pe date. Noi menținem un înalt grad de congruență între faptele și cuvintele noastre pentru a ne îndeplini angajamentele noastre de calitate.

Codul etic

Motto: “Etica este baza îmbunătățirii continue durabile” (EXEGENS®)

Principii generale:

 1. Calitatea serviciilor
 2.  Credibilitatea
 3. Profesionalismul și competența
 4. Integritatea
 5. Bunăvoința
 6. Considerația reciprocă
 7. Valorizarea resurselor umane
 8. Confidențialitatea
 9. Moralitatea
 10. Demnitatea

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training.