Opinii ale participantilor la cursurile de Automotive Core Tools:
"Acest curs a fost benefic pentru ca ne-a ajutat sa invatam sa ne rezolvam problemele, dar si pentru ca ne-a provocat sa ne gandim la mai multe lucruri. Cu siguranta activitatea noastra se va usura si va fi mai valoroasa."
Raluca Rusu, Tehnician productie, Nolato Romania
"Acest curs a fost benefic deoarece am putut afla despre fabrica noastra lucruri pe care poate le stiam, dar nu le documentam. Consider ca in urma cursului relatia noastra cu partea de Calitate Client va deveni din ce in ce mai stransa."
Ioana Malina Berechet, Inginer calitate, Nolato Romania
"Ca urmare a acestui curs, activitatea mea fi mai bine documentata si mai organizata. Participand la acest training, am aflat multe informatii utile in activitatea mea de zi cu zi."
Ionela Iordache, Coordonator logistica, Nolato Romania
"Cursul este clar, logic, usor de inteles si de urmarit. Este benefic pentru intelegerea si rezolvarea problemelor de la locul de munca."
Gabriel Smerea, Nolato Romania
"Cursul ne-a oferit informatii noi si idei utile, care pot fi aplicate in firma noastra. Asta va ajuta la imbunatatirea activitatii personalului prin organizarea muncii si facilitarea acesteia in proiectele prezente si cele noi."
Adina Nicolae, Nolato Romania
"Participarea la cursul de Quality Core Tools a fost benefica deoarece au fost prezentate informati utile si de ultima ora. Toate subiectele tratate au fost de maxima importanta pentru mine, iar materialele de training au fost foarte bine structurate si insotite de exemple."
Angajat Departamentul de Calitate, LEONI
"Cursul a fost benefic deoarece am inteles la ce nivel se pot ridica problemele de calitate si ce pot imbunatati in activitatea mea."
Angajat Departamentul de Calitate, LEONI
Opinii ale participantilor la cursurile de FMEA:
"Informatiile dobandite si fundamentate in acest curs ii ajuta in primul rand pe cei care lucreaza in industria auto ca ingineri de proces. Cred insa ca acest curs este folositor in orice activitate, in orice industrie pentru ca te ajuta sa obtii o vizibilitate asupra riscurilor ce pot aparea intr-un proces. Cursul a fost benefic datorita faptului ca am invatat lucruri noi legate de Cultura Lean, lucruri care vor fi de folos pentru dezvoltarea mea profesionala."
Ovidiu Adam, Repair Technical Trainer, NOKIA ROMANIA
"Recomand acest curs specialistilor de proces (creare, imbunatatire, auditare, analiza). Pana acum mi-a fost greu sa demostrez de ce un proces trebuie imbunatatit. Acest curs mi-a oferit raspunsul, ajutandu-ma sa-mi imbunatatesc activitatea de analiza."
Grazziela Amaximoaei – Vitvitchi, Technical Training Manager, NOKIA ROMANIA
"Informatiile dobandite in acest curs te ajuta sa-ti sistematizezi gandirea si abordarea problemelor, lucruri valabile in orice tip de activitate. Prin urmare, cursul este destinat oricărui profesionist, nu doar inginerilor si celor implicati in productie sau proiectare."
Simona Calinici, On site Manager, NOKIA ROMANIA
"In urma informatiilor dobandite si fundamentate in acest curs, voi realiza organizarea mult mai eficienta si corecta a activitatilor de revizuire a FMEA pe viitor. Am preluat din curs mai multe idei de imbunatatire a procesului la noi in fabrica, pe care doresc să le pun in aplicare cat mai repede posibil."
Sorin Vaida, LEONI WIRING SYSTEMS
"Ca urmare a acestui curs, actiunile de proces vor fi mai usor de controlat din punctul de vedere al caderilor, astfel incat sa fie eliminate pe cat posibil orice fel de erori. Cursul a reprezentat o aprofundare a gandirii preventive ingineresti."
Eduard Stoll, Inginer, LEONI WIRING SYSTEMS
"(…) consultanta EXEGENS® (FMEA / KAIZEN – training si workshop pentru o problema specifica) a fost un bun prilej de a completa cunostintele anterioare, cu procesul continuu de imbunatatire a activitatilor interne, prin combinarea aspectului teoretic cu aplicatii practice luate din procesul nostru de productie.Consultanta a raspuns asteptarilor noastre privind initierea in acest mod de lucru (FMEA / KAIZEN)."
Mircea Rotaru, Quality Manager, WATTEEUW ROMANIA
"Cursul de FMEA / KAIZEN este bine structurat, organizat și documentat. Prezinta tehnici aplicabile si pentru obținerea de imbunatatiri consistente. Trage semnale de alarma asupra a ceea ce este acum si ce s-ar putea imbunatati."
Iulian Nistor, B.U. Manager, CASE NEW HOLLAND
Opinii ale participantilor la cursul de Problem Solving:
"In urma cursului am dobandit mai multe informatii care ma vor ajuta sa imi indeplinesc sarcinile mult mai usor, eficient, fara stres si ma vor ajuta sa am performante mai ridicate. Da, prezenta la acest curs a fost benefica deoarece am aflat multe informatii despre cum se realizeaza un proiect 8D pentru cresterea performantelor si a rezultatelor personale si/ sau ale firmei."
Dan Ursut, Specialist ambalaje returnabile, Karl Heinz Dietrich International Exped
"In urma informatiilor dobandite in acest curs, activitatea mea se va imbunatati atat pe partea de calitate a serviciilor fata de client, cat si in ceea ce priveste eficientizarea operatiunilor, optimizarea proceselor si, nu in ultimul rand, reducerea costurilor. "
Livia Bumb, Sef depozit, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Cursul a fost benefic pentru a-mi organiza ideile de imbunatatire pe problemele critice si modul de lucru pe calitate."
Grazziela Galasiu, Manager calitate, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Cursul m-a ajutat in intelegerea mai buna a sursei problemelor, iar pe viitor cred ca voi reusi sa previn mai eficient posibilele probleme legate de activitatile din depozit."
Maria Muresan, Sef de schimb, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Consider ca in urma acestui curs mi-am schimbat viziunea asupra unei probleme si, de asemenea, asupra raspunsurilor date prematur, inainte de a analiza situatia. Il recomand cu placere si altora."
Florian Giubega, Inginer de proces, MARQUARDT SCHALTSYSTEME
"Acest curs a realizat evidentierea legaturilor dintre diferite instrumente ale calitatii, cum pot fi acestea corelate si utilizate pentru a ne usura munca."
Iulia Cretu, Inginer asigurarea calitatii, MARQUARDT SCHALTSYSTEME