"Acest curs (Automotive Core Tools) a fost benefic pentru că ne-a ajutat să învățăm să ne rezolvam problemele, dar și pentru că ne-a provocat să ne gândim la mai multe lucruri. Cu siguranță activitatea noastră se va ușura și va fi mai valoroasă."
Raluca Rusu, Tehnician producție, Nolato Romania
"Acest curs (Automotive Core Tools) a fost benefic deoarece am putut afla despre fabrica noastră lucruri pe care poate le știam, dar nu le documentam. Consider că în urma cursului relația noastră cu partea de Calitate Client va deveni din ce în ce mai strânsă."
Ioana Malina Berechet, Inginer calitate, Nolato Romania
"Ca urmare a acestui curs (Automotive Core Tools), activitatea mea fi mai bine documentata și mai organizată. Participând la acest training, am aflat multe informații utile în activitatea mea de zi cu zi."
Ionela Iordache, Coordonator logistică, Nolato Romania
"Cursul (Automotive Core Tools) este clar, logic, ușor de înțeles și de urmărit. Este benefic pentru înțelegerea și rezolvarea problemelor de la locul de muncă."
Gabriel Smerea, Nolato Romania
"Cursul (Automotive Core Tools) ne-a oferit informații noi și idei utile, care pot fi aplicate în firma noastră. Asta va ajuta la îmbunătățirea activității personalului prin organizarea muncii și facilitarea acesteia în proiectele prezente și cele noi."
Adina Nicolae, Nolato Romania
"Participarea la cursul de Quality Core Tools a fost benefică deoarece au fost prezentate informații utile și de ultimă oră. Toate subiectele tratate au fost de maximă importanță pentru mine, iar materialele de training au fost foarte bine structurate și însoțite de exemple."
Angajat Departamentul de Calitate, LEONI
"Cursul (Automotive Core Tools) a fost benefic deoarece am înțeles la ce nivel se pot ridica problemele de calitate și ce pot îmbunătăți în activitatea mea."
Angajat Departamentul de Calitate, LEONI
"Informațiile dobândite și fundamentate în acest curs (FMEA) îi ajută în primul rând pe cei care lucrează în industria auto ca ingineri de proces. Cred însă că acest curs este folositor în orice activitate, în orice industrie pentru că te ajută să obții o vizibilitate asupra riscurilor ce pot apărea într-un proces. Cursul a fost benefic datorita faptului că am învățat lucruri noi legate de Cultura Lean, lucruri care vor fi de folos pentru dezvoltarea mea profesională."
Ovidiu Adam, Repair Technical Trainer, NOKIA ROMANIA
"Recomand acest curs (FMEA) specialiștilor de proces (creare, îmbunătățire, auditare, analiză). Până acum mi-a fost greu să demonstrez de ce un proces trebuie îmbunătățit. Acest curs mi-a oferit răspunsul, ajutându-mă să-mi îmbunătățesc activitatea de analiză."
Grazziela Amaximoaei – Vitvițchi, Technical Training Manager, NOKIA ROMANIA
"Informațiile dobândite în acest curs (FMEA) te ajută să-ți sistematizezi gândirea și abordarea problemelor, lucruri valabile în orice tip de activitate. Prin urmare, cursul este destinat oricărui profesionist, nu doar inginerilor și celor implicați în producție sau proiectare."
Simona Calinici, On site Manager, NOKIA ROMANIA
"În urma informațiilor dobândite și fundamentate în acest curs (FMEA), voi realiza organizarea mult mai eficienta și corectă a activităților de revizuire a FMEA pe viitor. Am preluat din curs mai multe idei de îmbunătățire a procesului la noi în fabrică, pe care doresc să le pun în aplicare cât mai repede posibil."
Sorin Vaida, LEONI WIRING SYSTEMS
"Ca urmare a acestui curs (FMEA), acțiunile de proces vor fi mai ușor de controlat din punctul de vedere al căderilor, astfel încât să fie eliminate pe cât posibil orice fel de erori. Cursul a reprezentat o aprofundare a gândirii preventive inginerești."
Eduard Stoll, Inginer, LEONI WIRING SYSTEMS
"(…) consultanța EXEGENS® (FMEA / KAIZEN – training și workshop pentru o problemă specifică) a fost un bun prilej de a completa cunoștințele anterioare, cu procesul continuu de îmbunătățire a activităților interne, prin combinarea aspectului teoretic cu aplicații practice luate din procesul nostru de producție.Consultanța a răspuns așsteptărilor noastre privind inițierea în acest mod de lucru (FMEA / KAIZEN)."
Mircea Rotaru, Quality Manager, WATTEEUW ROMANIA
"Cursul de FMEA / KAIZEN este bine structurat, organizat și documentat. Prezinta tehnici aplicabile și pentru obținerea de îmbunătățiri consistente. Trage semnale de alarmă asupra a ceea ce este acum și ce s-ar putea îmbunătăți."
Iulian Nistor, B.U. Manager, CASE NEW HOLLAND
"În urma cursului (Problem Solving) am dobândit mai multe informații care mă vor ajuta să îmi îndeplinesc sarcinile mult mai ușor, eficient, fără stres și mă vor ajuta să am performanțe mai ridicate. Da, prezența la acest curs a fost benefică deoarece am aflat multe informații despre cum se realizează un proiect 8D pentru creșterea performantelor și a rezultatelor personale și/ sau ale firmei."
Dan Ursuț, Specialist ambalaje returnabile, Karl Heinz Dietrich International Exped
"În urma informațiilor dobândite în acest curs (Problem Solving), activitatea mea se va îmbunătăți atât pe partea de calitate a serviciilor față de client, cât și în ceea ce privește eficientizarea operațiunilor, optimizarea proceselor și, nu în ultimul rând, reducerea costurilor. "
Livia Bumb, Șef depozit, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Cursul (Problem Solving) a fost benefic pentru a-mi organiza ideile de îmbunătățire pe problemele critice și modul de lucru pe calitate."
Grazziela Galasiu, Manager calitate, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Cursul (Problem Solving) m-a ajutat în înțelegerea mai bună a sursei problemelor, iar pe viitor cred că voi reuși să previn mai eficient posibilele probleme legate de activitățile din depozit."
Maria Muresan, Șef de schimb, Karl Heinz Dietrich International Exped
"Consider că în urma acestui curs (Problem Solving) mi-am schimbat viziunea asupra unei probleme și, de asemenea, asupra răspunsurilor date prematur, înainte de a analiza situația. Îl recomand cu plăcere și altora."
Florian Giubega, Inginer de proces, MARQUARDT SCHALTSYSTEME
"Acest curs (Problem Solving) a realizat evidențierea legăturilor dintre diferite instrumente ale calității, cum pot fi acestea corelate și utilizate pentru a ne ușura munca."
Iulia Crețu, Inginer asigurarea calității, MARQUARDT SCHALTSYSTEME

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training.

Share: