Opinii ale clientilor Exegens – servicii de consultanta si training:
"Pentru noi a fost un real castig sa colaboram cu profesionistii de la Exegens®.
Pe langa noțiunile teoretice necesare, cel mai mult am fost impresionati de solutiile practice propuse si de rezultatele obtinute in cadrul proiectului in care ne-ati asigurat consultanta. Feedback-ul transmis de colegii mei este unanim in favoarea specialistilor Exegens, cu care au facut echipa in cadrul proiectului."
Stefan Zoican, HR Manager, SAINT GOBAIN GLASS ROMANIA
"Informatiile dobandite sunt foarte utile in activitatea mea: eficientizarea proceselor dupa o analiza a acestora dupa principiul Valoarea Client. Mi-am clarificat o serie de informatii si am dobandit altele noi. BSC, VSM și Kaizen trebuie implementate in orice organizatie care vrea sa fie eficienta si eficace. Prin implementarea in procedurile bancii (normele interne) doresc sa se imbunatateasca continuu nivelul calitatii produselor bancare RIB si sa se reduca timpii din procese. Mulțumesc Exegens pentru aceasta oportunitate."
Mioara Popescu, Vicepresedinte, ROMANIAN INTERNATIONAL BANK
"(…) Consultanta EXEGENS® (FMEA / KAIZEN – training si workshop pentru o problema specifica) a fost un bun prilej de a completa cunostintele anterioare, cu procesul continuu de imbunatatire a activitatilor interne, prin combinarea aspectului teoretic cu aplicatii practice luate din procesul nostru de productie.Consultanta a raspuns asteptarilor noastre privind initierea in acest mod de lucru (FMEA / KAIZEN)."
Mircea ROTARU, Quality Manager, WATTEEUW ROMANIA