Opinii ale participanților la training-ul Balanced Scorecard:
"Aplicând ceea ce am învățat, în mod sigur, vom crește implicarea și responsabilitatea personalului firmei noastre față de problemele care trebuie rezolvate. Astfel vom crește eficiența și vom diminua pierderile. Doresc mult succes echipei EXEGENS în viitor."
Nicolae Movileanu, Director General, DELTA INVEST
"Acest curs m-a ajutat sa-mi clarific multe întrebări și să știu ce trebuie să îmbunătățesc la ceea ce avem acum."
Iuliana Ochea, BCR, Departament Strategie
"Consider util acest curs pentru conducătorii ce doresc să-și îmbunătățească managementul companiilor într-un mod modern și pragmatic prin tehnici manageriale profesioniste."
Theodosie Ioan Perju, General Manager, FIRENZE COM
"Este cea mai bună prezentare de curs la care am participat. Activitatea mea se va îmbunătăți foarte mult în urma informațiilor dobândite în acest curs."
Roxana Mihaela Tatomir, Manager Calitate, CIO – Compania Indiilor Orientale
"Informațiile dobândite în acest curs mă vor ajuta la îmbunătățirea mentalității de analiză a activității specifice și luarea unor decizii în consecință. Acest curs a fost benefic pentru că am primit multe informații prin care pot să-mi îmbunătățesc criteriile de decizie și de organizare a timpului."
Mircea Rusu, Director Tehnic, CIO – Compania Indiilor Orientale
"Folosind informațiile primite la acest curs voi putea identifica mai ușor problemele din sectorul meu de activitate, folosind în același timp ideile tuturor persoanelor cu care lucrez. Cursul a fost benefic deoarece am primit multe informații care îmi folosi în activitatea mea zilnică."
Ecaterina Deacu, Director Producție, CIO – Compania Indiilor Orientale
"Cursul a fost benefic deoarece mi-a deschis o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce se întâmplă într-o firmă. Ca urmare a acestui curs, consider că voi avea un nou start și o nouă abordare."
Milvana Munteanu, Area Sales Supervisor, CIO – Compania Indiilor Orientale
"Acest curs mi-a oferit șansa de a privi din alt punct de vedere poziția pe care o ocup acum. Nesiguranța în luarea deciziilor poate fi anulată de stabilirea corectă a obiectivelor, verificarea și urmărirea sistematică a acestora."
Mihai Tecu, Director Național de Vânzări, CIO – Compania Indiilor Orientale