• Dr. Alin Posteucă

Conferinta Programul de reducere a costurilor

 22/11/2013
By Exegens

În data de 14 noiembrie 2013 a avut loc conferința Programul de reducere a costurilor susținută de căatre Dr. Alin Posteucă, Managing Partner la Exegens®. Conferința a avut loc în cadrul evenimentului tehnic The 80th ACCA, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, București.

În cadrul evenimentului a fost prezentat un program de reducere a costurilor care garantează reducerea semnificativă a costurilor unitare ale produselor și serviciilor din companii. Exegens® stabilește un program de reducere a costurilor într-un mod științific și sistematic, prin investigarea relațiilor dintre costuri, procese și pierderile din procese la nivel de echipamente, oameni, materiale și utilități.

Detalii la Programul de reducere a costurilor…

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.