Furnizarea de alegeri corecte pentru clientii nostri

Proiectele de consultanță Exegens® încep printr-o înțelegere profundă a istoricului și al obiectivelor clienților. După această primă fază muncim să înțelegem cultura și structura organizatorică. După aceea, Exegens® poate dezvolta soluții inovative personalizate și planuri concrete de acțiuni. Exegens® poate furniza alegeri corecte clienților noștri prin combinarea abilităților profesionale deosebite cu experiența profesională dobândită în proiectele anterioare.

Factorii critici: cautarea si maximizarea utilizarii factorilor cheie de succes

Din proiectele anterioare se pot desprinde următorii factori critici: Productivitate, Costuri, Inovații, Calitate, Timp al Livrărilor, Flexibilitate, Siguranța în Muncă, Moralul și Motivarea Angajaților. În general, clienții noștri încearcă să se întoarcă în trecut pentru a găsi soluții la problemele actuale de criză. Soluția Exegens® este: inovare, reducerea pierderilor și leadership. In actuala perioadă avem nevoie de idei și de instrumente care pot fi aplicate cu succes într-un timp cât mai scurt și cu un nivel al costurilor acceptabil.

Conceptul de consultanta Exegens®

Conceptul de consultanță Exegens® vizează patru dimensiuni fundamentale ale companiilor: Cercetarea & Dezvoltarea, Operațiunile, Clienții & Furnizorii  și Competitorii.

projects exegens

10 pasi de consultanta

Pe parcursul unei perioade cuprinse între 2 săptămâni și 4 luni, noi putem să oferim soluții prin 10 pași generici de consultanță:

  1. Scenarii de reproiectare a profitului;
  2. Planificarea afacerii și clarificarea diferențelor apărute;
  3. Optimizarea structurii organizaționale;
  4. Planificarea resurselor umane si simulări;
  5. Strategia de reducere a costurilor;
  6. Strategia de marketing;
  7. Scenarii de vânzări pe tipuri de clienți;
  8. Evaluarea sistemului de afaceri și a productivității;
  9. Structura pierderilor;
  10. Planul de acțiuni, Implementare și Monitorizare.

Notă: perioada proiectelor se va stabili ulterior.

exegens consulting steps

Rezultate asteptate

Experiențele avute de către Exegens în implementarea de diferite programe de productivitate și de controlling (costuri și bugete) în firme de producție, de comerț sau de servicii au confirmat posibilitatea obținerii următoarelor rezultate:

rezultate consultanta kpi

Training-uri, workshop-uri, manuale si prezentări video

Plecând de la conceptul Exegens® conform căruia ”mai întâi învățăm și apoi facem”, noi avem concepute Training-uri, Workshop-uri și Manuale cu diferite Prezentări video din alte companii pentru fiecare problematică practică privind Productivitatea și Controlling-ul.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și traininguri publice/in house.