Dacă aveți nevoie de asistență customizată pentru planificarea pe termen lung sau de training-uri orientate către rezultate, consultanții noștri în productivitate vă vor oferi support pentru atingerea avantajului competitiv. Sustinute de către echipa noastră, proiectele dumneavoastră de productivitate se vor concentra către implementarea principiilor Value-Adding Management, Total Quality Management, Cost and Managerial Accounting, Just-in-Time și Total Productive Maintenance.

Fiecare abordare se va constitui cu ajutorul instrumentelor orientate către munca în echipă: Balanced Scorecard, Standardizarea, One-Piece Flow, Value Stream Mapping (VSM), Kaizen, Quick Changeover (SMED), Mistake-Proofing (Poka yoke), Kanban, Problem Solving cu CEDAC, Visual Workplace, Visual Office, Autonomous Maintenance, Oveall Equipment Effectiveness (OEE), Quality Function Deployment (QFD), Ergonomie, Cost control și multe altele!

Training-urile, workshop-urile și forumurile noastre furnizează oportunitatea pentru îmbunătățirea continuă în arii cheie precum Lean SixSigma Management.

Exegens este cunoscută pentru îmbunătățirile semnificative aduse ca urmare a proiectelor susținute. O mare parte dintre clienți au colaborat cu noi ca urmare a recomandărilor primite din partea colegilor lor, care au colaborat anterior cu echipa noastră.

Și, ca urmare a studiilor, cercetărilor și a experienței continue, compania noastră își lărgește oferta an de an, adaptându-se necontenit contextului economic actual.

De ce suntem diferiti?

Pentru 7 motive:

1. Abordarea strategiei
Transformarea Lean prin Exegens necesită o viziune care trebuie împărtășită de către întreg personalul, care poate fi convertită în obiective concrete şi măsurabile care sunt legate de toate activităţile de îmbunătăţire în organizaţie.

2. Reforma Managementului
Serviciile Exegens de consultanță realizează reforma managementului printr-un mecanism pentru a clarifica comportamentul pentru a atinge un obiectiv individual, pentru a crea un mecanism care să funcţioneze pentru întreaga organizaţie, în mod eficient şi pentru a lega mecanismul de performanţă.

3. Satisfacția Clienților
Exegens realizează simultan valoarea client şi valoarea corporatistă, inclusiv raţionalizarea şi stabileşte o bază pentru creşterea stabilă a rezultatelor de afaceri.

4. Procesele de afaceri
Exegens reformează procesele de afaceri prin determinarea Unității de Sistem a Afacerii recunoscând diferenţele între Factorii Cheie de Succes.

5. Lucrul în echipă
Exegens consideră că modalitatea cea mai sigură de a deschide un nou stil de management al resurselor umane în secolul 21 poate fi găsită chiar la locul de muncă.

6. ”Zero pierderi”
Exegens crede că nivelul pierderilor dintr-o companie depinde de cât de bine răspunde la problemele sale și își ajută clienții să creeze un mod de viaţă de a privi mai în profunzime şi  de a rezolva cauzele care stau la baza acestor probleme de suprafaţă.

7. Indicatorii Cheie de Performanță (KPI)
Indicatorii Cheie de Performanță ai proiectelor Exegens acoperă: Productivitate, Costuri, Inovație, Calitate, Timp de Livrare, Flexibilitate, Siguranța la locul de muncă, Moralul și Motivația Angajaților.

Servicii de consultanta

Principalul scop Exegens : Formularea și Implementarea unui Plan Câștigător pentru clienții noștri. Filosofia de Consultanță Exegens® este construită pe cinci mari dimensiuni ale companiilor:

Strategie & Planificare
Viziunea Managerială, Planificarea pe Termen Mediu și Lung, Stretegia de Aliențe, Reorganizarea Afacerii, Dezvoltarea de Noi Afaceri, Indicatori de Performanță Strategici Cheie, Strategia de Brand, Managementul Satisfacției Clienților, Îmbunătățirea Productivității, Productivitatea în Birouri, Competitivitatea Vânzărilor, Inovarea Procesului de Vânzări, Reforma HR, Cost Half Program, Profit Doubling Plan

Cercetare & Dezvoltare
Valoare Client, Strategia Tehnologică, Inovarea R&D, Designul Inovării, Îmbunătățirea NPD, Reproiectarea Proceselor de Afaceri, HR – Reforma Climatului Organizațional, HR – Motivarea la Locul de Muncă, HR – Evaluarea

Operațiuni
Strategia de Producție, Program pentru Îmbunătățiri Radicale în Productivitate, Production Base Restructuring, Managementul Riscului, Total Productive Management, Synchronized Production, Production System Design, Workflow Design, Măsurarea Muncii

Clienți & Furnizori
Strategia Logistică și Reforma Centrului de Distribuție, Strategia cu Furnizorii și Procurement Reform, Reducerea costurilor cu Supply Chain, ABC/ABM, Reducerea Costurilor de Distribuție (Benchmmarking), Procurement Cost Reduction Program, Îmbunătățirea Cash Flow, Îmbunătățirea Calității

Competitori
Benchmarking, Best Practices, Comparative Key Performance Indicators, Dezvoltarea Planurilor de Acțiune, Monitorizarea

Etapele de consultanta

Proiectele de consultanță Exegens încep cu o înțelegere profundă a contextului și a obiectivelor clienților. După această primă fază, lucrăm la înțelegerea culturii și a structurii organizaționale. După aceea, Exegens poate dezvolta soluții inovative adaptate și planuri de acțiune specifice.

Pe durata proiectelor de consultanță, Exegens poate oferi soluții urmând 10 etape generice de consultanță:

  1. Scenarii pentru redesign-ul profitului;
  2. Planificarea de business și clarificarea diferențelor apărute;
  3. Optimizarea structurii organizaționale;
  4. Planificarea resurselor umane și simulări;
  5. Strategia de reducere a costurilor;
  6. Strategia de marketing;
  7. Scenarii de vânzări pe tipuri de clienți;
  8. Evaluarea sistemului de business și a productivității;
  9. Structura pierderilor;
  10. Planul de acțiune, Implementare și Monitorizare.

Notă: durata proiectelor va fi stabilită ulterior.

Design Implementare

În zilele noastre, a devenit destul de dificil să determinăm ce clienți ar trebui să avem, ce fel de servicii concurente are clientul în vedere şi în care zonă ar trebui să se dezvolte strategia noastră şi afacerea în general. Cu toate acestea, chiar dacă companiile se concentrează pe creşterea afacerii în industria existentă sau dacă decid să intre pe o nouă piaţă, este esenţial să se înţeleagă caracteristicile structurale şi trăsăturile pieţelor şi industriilor din jurul afacerii.

Viziunea noastră este un design complex în care structurile de management şi de afaceri sunt optimizate, inclusiv structura afacerii, structura organizațională şi cea funcţională, precum şi structura de resurse umane. Exegens face planuri pentru a implementa aceste design-uri complexe. Exegens face reforme fundamentale ale structurii de afaceri existente și sprijină dezvoltare afacerii.

Implementare: Master Planuri, Programe de Training, Ateliere Complementare, Proiecte Pilot, Mentoring, Coaching, Interviuri, Liste de Verificare, Audituri de Productivitate, Servicii de Consultanţă şi mult mai mult!

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și traininguri publice/in house.