De ce suntem unici? Pentru 7 motive:
  1. Abordarea strategiei

Transformarea MCPD prin Exegens asigură o viziune care trebuie împărtășită de către întreg personalul, care poate fi convertită în obiective concrete și măsurabile care sunt legate de toate activitățile de îmbunătățire eficace și eficiente în organizație.

  1. Reforma Managementului

Serviciile Exegens® de consultanță realizează reforma totală a managementului printr-un mecanism care clarifică toate aspectele necesare pentru creșterea competitivității. Acest mecanism – MCPD system – vizează eficacitatea și eficiența întregii organizații şi este legat continuu cu performanţa așteptată, respectiv cu Productivity Business Model (PBM).

  1. Satisfacția Clienților

Consultanța Exegens® realizează simultan valoarea client și valoarea corporatistă prin creșterea consistentă a rezultatelor așteptate ale afacerii.

  1. Procesele de afaceri

Exegens® reproiectează și îmbunătățește procesele de afaceri pentru fiecare Product Family Cost (PFC) pentru reducerea consistentă a manufacturing lead time pentru a avea procese de mare viteză răspunzând nevoilor pieței și prin catalizare umană totală pentru a crește spectaculos profitabilitatea prin productivitate.

  1. Lucrul în echipă

Exegens® consideră că modalitatea cea mai sigură de a deschide un nou stil de management al resurselor umane în secolul 21 poate fi găsită chiar la locul de muncă.

  1. Zero Cost of Losses and Waste (ZCLW)

Exegens® crede că nivelul Cost of Losses and Waste (CLW) dintr-o companie depinde de cât de bine răspunde la problemele sale și își ajută clienții să creeze un mod de viață de a privi mai în profunzime și de a rezolva cauzele care stau la baza acestor probleme de suprafață ale costurilor, pentru a ajunge la starea de Ideal Costs sau Zero Cost of Losses and Waste (ZCLW).

  1. Key Performance Indicators (KPIs)

Proiectele de îmbunătățire profitabilă prin Exegens ating țintele aferente KPIs pentru: Productivitate, Costuri, Inovație, Calitate, Timp de Livrare, Flexibilitate, Mentenanță, Safety Health și Environmental Management, Moralul și Motivația Angajaților.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training.