Rezultatele curente ale proiectelor Exegens:

Având drept țintă rezultatele, ne aducem aminte mereu că  în centrul fiecărui proiect  se află o afacere care trebuie să fie profitabilă pe termen lung. Este foarte important pentru noi să îndeplinim această cerință și, de aceea, toate soluțiile și ideile noastre au un lucru în comun – maximizarea profitabilității și minimizarea costurilor prin productivitate.

Rezultatele curente tangibile și intangibile ale proiectelor Exegens acoperă: profitabilitatea, productivitatea, îmbunătățirea costurilor, inovația, calitatea, timpul de livrare, flexibilitatea, mentenanța, sănătatea, siguranța și managementul mediului, moralul și motivația angajaților. Cu ajutorul Exegens, managerii și practicienii din companii descoperă o abordare practică cuprinzătoare care îi va ajuta să își dezvolte și să își susțină strategia de profitabilitate și productivitate pe termen lung, mediu și scurt.

Rezultatele consultanței Exegens® - Overall Management Indicators (OMI*):

Profitul companiei

 
10%
creștere
  • minim pe an

Reducerea costurilor

 
6%
reducere
  • minim pe an

Total Lead Time

 
10%
reducere
  • minim pe an

Capacitatea companiei

 
8%
creștere
  • minim pe an

Accidente majore

 
0
(zero)
  • începând cu primul an

Plângeri de calitate

 
0
(zero)
  • la sfârșitul anului 3

*Nota: OMI vor fi detaliați în KPI’s în funcție de specificul companiei pentru următoarele șase direcții strategice: productivitate, calitate, cost, livrare, siguranță și moral.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training.

Share: