• Curs Controlling in Romania

Cursul de Controlling Exegens®

 09/01/2020
By Exegens

Cursul de Controlling Exegens® va avea loc în perioada 19, 20, 21 Februarie 2020 la Sibiu.

Cursul Controlling – Costing, Budgeting & Cost Reduction by Exegens® se adresează angajaților din toate departamentele companiei care au responsabilități de planificare și analiză bugetară și de calcul și reducere a costurilor. Aceștia vor descoperi în cadrul cursului direcții inovative de abordare a sistemelor de costuri și bugetare prin care se garantează profitul țintă necesar anual și multianual.

Ce este acest curs de Controlling și de ce este unic?

Cursul nostru de Controlling folosește o abordare experimentală pentru a oferi o experiență de Controlling de primă clasă și pentru a ajuta top managerii și profesioniștii în Controlling să învețe să creeze mediul pentru rezolvarea eficace și eficientă a problemelor legate de cost. Ca urmare, după cele trei zile de training, participanții vor înțelege mai bine miza unui sistem de Controlling performant. De asemenea, ei vor învăța să aplice noi modele de Controlling pentru a face trecerea către un model mai eficace și eficient de conducere. Acest model este necesar pentru a sprijini îmbunătățirea continuă a costurilor și profitul țintă.

Ce va face acest curs de Controlling pentru mine?

La această prezentare detaliată a Controlling-ului vor fi analizate numeroase situații reale de afaceri (studii de caz), prin discuții în sală și prin reflecție profundă. Prin urmare, la acest curs veți:

  • înțelege interacțiunea dintre obiectivele de cunoaștere și de reducere a costurilor și celelalte obiective ale companiei;
  • învăța despre direcțiile de proiectare/ reproiectare și dezvoltare a unui sistem de costuri și de bugetare;
  • descoperi conexiunile dintre conceptele și modelele consacrate și explicarea modului cum pot fi acestea utilizate de către participanți în companie;
  • aprofunda principiile fundamentale pentru o schimbare culturală în care îmbunătățirea continuă a costurilor să devină elementul central al activității de zi cu zi atât a liderilor, a managerilor, cât și a tuturor angajaților companiilor și dincolo de acestea.

În plus, cursul de Controlling va ajuta participanții să:

  • înțeleagă gândirea actuală și viitoare din spatele cifrelor;
  • evalueze propriile lacune și ale sistemelor de Controlling în care sunt implicați care trebuie abordate pentru a permite dezvoltarea învățării continue;
  • identifice practicile de bază în Controlling care trebuie îmbunătățite;
  • clarifice rolul în munca din Controlling;
  • elaboreze un plan de acțiune individual și pentru companie care să abordeze lacunele identificate pentru un Controlling performant.

În concluzie, acest curs este conceput special pentru a arăta top managerilor și profesioniștilor în Controlling ajustările individuale și organizaționale necesare ale culturii pro-cost pentru a-și susține cu succes eforturile de îmbunătățire continuă a profitabilității. Detalii…

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.