• lasare_mcpd

Lansare carte Dr. Alin Posteuca

 15/03/2018
By Exegens

Lansare de carte:

Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Transformation: Uncovering Hidden Reserves of Profitability 

Autor: Dr. Alin Posteucă

Realizarea unui nivel acceptabil pe termen lung a nivelului de profitabilitate a producției prin productivitate necesită angajarea totală a echipelor de management și a întregului personal din orice companie de producție și dincolo de aceasta.

Conștientizarea și îmbunătățirea continuă a costurilor de producție din spatele pierderilor este obiectivul principal al Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD). Realizarea acestui obiectiv va dezvălui în permanență rezervele ascunse de profitabilitate printr-o transformare armonioasă a fluxului de producție, coordonată de necesitatea continuă de a îmbunătăți costurile de producție. Detalii…

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.