Exegens® furnizează unelte și metodologii de îmbunătățire a performanței pentru a obține rezultate rapide, valabile și măsurabile pentru companiile de producție, servicii și comerț. Ca urmare a studiilor, cercetărilor și a experienței continue, compania noastră a creat abordări originale, adaptându-se necontenit contextului economic actual.

Inovații manageriale Exegens®:

EXEGENS® a dezvoltat un sistem de implementare a politicii de îmbunătățire continuă a costurilor (Manufacturing Cost Policy Deployment, MCPD). Principalele inovații manageriale sunt:


Aceste inovații manageriale sunt publicate de către  Dr. Alin Posteucă în cărțile:


Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) and Methods Design Concept (MDC): The Path to Competitiveness apărută la editura Productivity Press din New York (USA) în luna martie 2017.

Reference – 402 Pages – 72 B/W Illustrations
ISBN 9781498785570

Cartea conține două noi abordări de îmbunătățire a productivității și profitabilității sistemelor de producție care au ca efect creșterea continuă a competitivității: Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Methods Design Concept (MDC) și are următoarele caracteristici:

  • furnizează modalități de îmbunătățire a performaței prin dezvoltarea comportamentelor manageriale contextuale aliniate cu așteptările angajaților. Asigură înțelegerea rolului fiecărui angajat în îndeplinirea țintelor de cost ale companiei de producție.

  • oferă o vizibilitate clară a stării curente a obiectivelor de îmbunătățire a costurilor de producție față de starea planificată.

  • asigură monitorizarea continuă a planificării îmbunătățirilor sistemice și sistematice pentru a atinge țintele de cost de producție pe termen mediu și lung.

  • oferă o metodologie de design bazată nu doar pe îmbunătățirea metodelor actuale de producție, ci mai ales pe stabilirea țintelor de design pentru a asigura dezvoltarea metodelor inovative de producție. Detalii…

Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Transformation: Uncovering Hidden Reserves of Profitability – care va apărea la editura Productivity Press din New York (USA) în luna februarie 2018.

Reference – 304 Pages – 40 B/W Illustrations
ISBN 9781138093928

Cartea prezintă abordarea detaliată a transformării Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD)  system în companiile de producție și are următoarele caracteristici:

  • explică în mod clar pașii de implementare a MCPD system;

  • prezintă în detaliu cele 3 faze ale MCPD system (Manufacturing Cost Policy Analysis, Manufacturing Cost Policy Development, Manufacturing Cost Policy Management), precum și cei 7 pași de implementare;

  • arată cum se scanează fluxul tehnologic pentru fiecare cost al familiei de produse pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire ale costului cu losses și waste;

  • prezintă în detaliu pașii de analiză ale proceselor bottleneck pentru a determina comportamentul losses and waste; Detalii…

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și traininguri publice/in house.