On-site Training (1 zi) & Workshop (1 zi)

Pentru a susține eforturile de îmbunătățire continuă a costurilor unei organizații și pentru realizarea unui nivel acceptabil al profitabilității pe termen lung, este necesară implicarea totală a echipelor de manageri și a întregului personal din companie și dincolo de aceasta.

Cunoașterea și reducerea continuă a costurilor unitare este – și va rămâne – una dintre sarcinile fundamentale ale echipelor de management ale oricărei companii pentru a asigura nivelul necesar de profit. Pentru aceasta, top managerii și profesioniștii în Controlling trebuie nu doar să promoveze implementarea unor instrumente ale Controlling-ului, ci trebuie să privească dincolo de aceste instrumente pentru a crea o cultură de reducere a costurilor. Ei trebuie să creeze un mediu pentru rezolvarea eficace și eficientă a problemelor legate de cost la toate nivelurile organizației și să modeleze comportamentele care susțin acest mediu deschis de rezolvare a problemelor.

Aceste comportamente de conducere pro cost nu pot fi învățate fără practică. Top managerii și profesioniștii în Controlling trebuie să treacă prin propriile cicluri de învățare pentru cunoașterea aprofundată a costurilor și a reducerii costurilor pentru a înțelege pe deplin fundamentele performanței costurilor existente și viitoare și să dezvolte un nou model pentru învățarea și schimbarea organizațională: cultura pro-reducerea costurilor.

Solicită mai multe detalii:

    Share: