Fie că sunteți interesați în a avea experţi care să vină și să va formeze angajații în domenii specifice, fie că doriţi să dezvoltați un program de formare care să relaționeze în mod specific cu Indicatorii de Performanță  Cheie din compania dumneavoastră, Exegens® va poate ajuta.

Cea mai mare parte a problemelor care există în companii își au originea în doar două zone generale: procese definite incorect sau incomplet și/sau formare necorespunzătoare a angajaților.

Exegens® furnizeaza programe complexe de formare a angajaților cu scopul îndeplinirii consistente a KPI-urilor companiei (Quality, Cost, Delivery etc.). Programa de cursuri Exegens® cuprinde training-uri de Productivitate, Controlling, Automotive Core Tools și Strategie.

Training public

Urmatoarele sesiuni publice ale cursurilor Exegens

Creșteți-vă nivelul de adaptabilitate la cerințele de performanță profesionale actuale și oportunitățile de dezvoltare a carierei dumneavoastră!

Training in house

Programe de formare care relationeaza in mod specific

Îmbunătățiți modul de abordare a strategiilor și a problemelor curente de către angajați prin programe complexe adaptate la specificul afacerii dumneavoastră!

Inovații manageriale Exegens®:

EXEGENS® a dezvoltat un sistem de implementare a politicii de îmbunătățire continuă a costurilor (Manufacturing Cost Policy Deployment, MCPD). Principalele inovații manageriale sunt:

  • Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD);
  • Productivity Business Model (PBM);
  • Management Branding (MB);
  • Daily Cost Management (DCM);
  • Annual Manufacturing Improvement Budgets (AMIB);
  • Annual Manufacturing Cash Improvement Budget (AMCIB);
  • Waste Elasticity of Losses (WEL).

Aceste inovații manageriale sunt publicate de către  Dr. Alin Posteucă în cărțile:

Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Transformation: Uncovering Hidden Reserves of Profitability  – Editura Productivity Press New York (USA), februarie 2018.

Ce spun participanții la cursurile Exegens®:
95%
Sesiunea de training a răspuns așteptărilor
97%
Aplicabilitatea informațiilor
96%
Structurarea informațiilor și ușurința înțelegerii
99%
Expertiza și prestația trainerului
96%
Discuții de grup și exemple practice benefice

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și traininguri publice/in house.