"De prea multe ori, se pare că publicațiile legate de productivitatea producției se concentrează pe corecții pe termen scurt în scenarii „ușoare”. Această carte este unică prin faptul că abordează proiecte de îmbunătățire care acoperă întreaga gamă de planificare dintr-o perspectivă temporală și urmărirea excelenței indiferent de ciclurile de viață ale produsului. Este esențial ca conceptele prezentate în carte să ia în considerare productivitatea pe termen scurt, mediu și lung într-un mod care să excludă tendința de a se concentra pe soluții pe termen scurt. Poate că și această abordare duce la dezvoltarea de strategii care pot fi utilizate chiar și în perioadele de contracție economică. Pe scurt, această carte oferă instrumentele necesare pentru a gestiona companiile de producție și a maximiza profitabilitatea atât în perioadele bune, cât și în cele de încercare."
G. Don Taylor, Ph.D., P.E., Charles O. Gordon Professor – Virginia Tech, Vice Provost for Learning Systems Innovation and Effectiveness
"Pentru noi a fost un real câștig să colaborăm cu profesioniștii de la Exegens®.
Pe lângă noțiunile teoretice necesare, cel mai mult am fost impresionați de soluțiile practice propuse și de rezultatele obținute în cadrul proiectului în care ne-ați asigurat consultanța. Feedback-ul transmis de colegii mei este unanim în favoarea specialiștilor Exegens, cu care au făcut echipa în cadrul proiectului."
Stefan Zoican, HR Manager, SAINT GOBAIN GLASS ROMANIA

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta organizația dumneavoastră cu serviciile noastre de consultanță și training.

Share: