Exegens – aniversarea de 15 ani

 07/04/2020
By Exegens

Întrucât Exegens sărbătorește 15 ani de activitate, dorim să vă mulțumim că am avut oportunitatea să colaborăm în diferite proiecte, să schimbam idei pe rețelele sociale și pe blog și să evoluăm împreună!

În aprilie 2005, cu o etică puternică și cu un vis de a furniza servicii de consultanță completă (consultanță, training, workshop și supervizare în implementări) la un nivel ridicat privind creșterea profitabilității prin productivitate pentru orice tip de afacere, s-a cristalizat viziunea noastră de explorare a potențialului profitabilității prin productivitate pentru a inspira continuu mediul de business să își asume o utilizare responsabilă a tuturor resurselor pentru a obține rezultatele așteptate. Aceasta viziune ne-a călăuzit continuu și a fost motorul inovării noastre continue în dezvoltarea și implementarea propriei tehnologii de creștere a productivității și reducere accentuată a costurilor pentru profitabilitate.

Încă o dată, vă mulțumim că am avut oportunitatea de a evolua împreună! Noi vom continua să inovăm continuu pentru a va ajuta să descoperiți rezervele ascunse ale productivității într-o lume schimbătoare pentru a vă securiza îndeplinirea așteptărilor de profitabilitate.

Sursa: Alin Posteucă on LinkedIn

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.