Companiile care nu își controlează costurile nu rămân în afaceri. Cât de bine te descurci tu cu multiplele solicitări de a reduce costurile din ultima perioadă? Sunt toți oamenii din companie suficient de conștienți de importanța costurilor, știu ei să gestioneze costurile și să maximizeze oportunitățile de reducere a acestora?

Noi oferim rezultate măsurabile pentru clienți în ceea ce privește reducerea costurilor și îmbunătățirea profitului, precum și îmbunătățirea generală a afacerii. La acest curs veți învăța tehnici practice pentru a identifica și reduce/elimina banii irosiți în compania dumneavoastră.

Cine va susține cursurile:

Cursurile Reducerea costurilor I: Costuri, bugete și potențialul de reducere a costurilor și Reducerea costurilor II: Planificarea și dezvoltarea reducerii costurilor vor fi susținute de Dr. Alin Posteucă, care este autorul conceptelor Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Speed-Based Target Profit (SBTP), publicate în patru cărți la Productivity Press – Routledge/ CRC, New York (SUA):

Profitability Scenarios
MCPD Transformation
The Path to Competitiveness

Detalii și înscriere:

contact us
whatsapp
facebook

    Share: