Discutie Strategic Kaizen: revitalizarea imbunatatirilor pentru obtinerea rezultatelor asteptate

Cartea Beyond Strategic Kaizen, despre modul în care se îndeplinește Takt Profit, oferă soluția salvării costurilor prin îmbunătățiri strategice, științifice și sistematice ale productivității. Avem plăcerea de a vă invita la o discuție de 30 de minute cu Alin Posteuca pe data de 14 iunie 2023, la ora 15:00. Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă prin completarea și trimiterea formularului de mai jos.

„Simțim că am îmbunătățit la maxim costurile și încă nu este suficient”. Mulți lideri spun asta în privat.

De exemplu, un producător european de componente auto – îl vom numi Verd Corp. – a început să nu mai poată stăpâni profitul țintă. Cu ani în urmă, Verd a lansat un program ambițios pentru a deveni o întreprindere Lean, sperând să obțină o calitate mai bună, costuri mai mici și livrări la timp. După primele șase luni ale anului 2021, directorii executivi au remarcat că vânzările au scăzut cu 10,2%, iar marja de profit operațional a scăzut la 7,1% față de ținta de 10%. Prin activitățile Kaizen tradiționale, ținta de reducere de costuri de 5% nu a fost îndeplinită – s-a realizat doar 3,8% . În următoarele șase luni, Managerul de Operațiuni a avut rezultate operaționale destul de bune, dar marja profitului operațional a scăzut din nou.

Studiile privind eșecurile în îmbunătățirea costurilor sunt omniprezente, cum ar fi faptul că aproape 50% dintre companiile care au preocupări asidue cu privire la îmbunătățirea costurilor nu își ating obiectivele – profitul fiind în mod continuu diminuat.

Alăturați-vă discuției noastre pentru a afla cum se pot stăpâni costurile prin creșterea productivității și ce am făcut la Verd Corp. Vă puteți aștepta la o scurtă prezentare, la întrebări și răspunsuri din partea autorului și la schimburi de opinii și best practice. Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă prin completarea și trimiterea formularului de mai jos.

Avem plăcerea de a acorda fiecărui participant un cupon de 20% reducere din prețul cărții Beyond Strategic Kaizen.

    Selectați varianta corectă:
    Doresc sa ma inscriu la discutieDoresc sa aflu mai multe informatii despre discutie

    Share: