Avem soluţia completă pentru implementarea Strategic Kaizen Transformation în organizaţia dumneavoastră!

Cauți să stăpânești costurile, dar nu știi de unde să începi? Tradițional Kaizen nu mai este suficient pentru a oferi rezultatele așteptate.

Avem un program conceput pentru a vă ghida organizația să treacă la îmbunătățirea strategică a productivității pentru profitabilitatea țintă indiferent de tendința de vânzări din companie (in creștere sau in scădere), menținând în același timp calitatea și îmbunătățind cultura generală la locul de muncă.

S-a dovedit că sarcina fundamentală a oricărui manager de top este să-și dezvolte continuu ideea privind poziția și rolul său și să folosească această înțelegere pentru a identifica clar care sunt problemele, când și cum trebuie ele rezolvate pentru a îmbunătăți sistemul exact așa cum este nevoie.

În cadrul afacerilor de astăzi, în care resursele sunt din ce în ce mai scumpe și limitate, în care tehnologia și digitalizarea, precum și nevoile clienților sunt în continuă schimbare, unde nivelurile de calitate sunt stricte și lanțurile de aprovizionare suferă adesea grav, a devenit extrem de dificil pentru managerii de top să înțeleagă direct cele mai grave probleme de productivitate și costuri din departamentele organizației lor.

Top managerii trebuie să aibă continuu vizibilitate deplină a potențialului de creștere fezabilă a productivității pentru profitabilitatea țintă anuală și multianuală, fără a implica cheltuieli mari, pentru a-și putea mobiliza toți oamenii din interiorul organizației și a celor de dincolo de porțile organizației pentru a obține rezultatele așteptate. Strategic Kaizen face asta.

Programele noastre se bazează pe metodologia Strategic Kaizen în care îmbunătățirea strategică a productivității vizează îndeplinirea simultană a rezultatelor financiare și operaționale. Acest lucru înseamnă că operațiunile ajung la starea lor ideală de operațiuni sincrone profitabile.

Știm că efectuarea unei astfel de schimbări semnificative poate fi descurajantă, așa că vă recomandăm să începeți cu o perioadă de probă pentru a testa eficacitatea metodologiei Strategic Kaizen, făcând ajustări după cum este necesar. Echipa noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a configura și gestiona procesul de încercare și va oferi asistență și îndrumări continue.

Companii din industriile de procesare și manufacturare și asamblare au avut succes cu metodologia Strategic Kaizen cu creșteri ale productivității, ale profitabilității și cu reducerea costurilor și prin creșterea angajamentului managerilor și a tuturor angajaților de a realiza îmbunătățiri strategice ale productivității.

Bun venit la programul pilot Strategic Kaizen Transformation de o lună!

Avem două moduri prin care te poți alătura unui program pilot:

 1. Programul autonom (Self-guided Program) sau
 2. Programul de transformare individuală (One-on-one Transformation Support)
Programul autonom (Self-guided Program)

Ce este?

Vrei să te descurci singur și cauți resursele din cartea Beyond Strategic Kaizen care să te ajute să reușești. Avem o opțiune completă care te va ajuta.

Cine ar trebui să participe?

Dacă sunteți un lider de afaceri încrezător în capacitatea dumneavoastră de a vă schimba afacerea fără sprijin individual și personalizat, atunci programul nostru autonom este pentru dumneavoastră. Veți primi explicațiile noastre privind toate aspectele legate de implementarea dumneavoastră și accesul la o comunitate de lideri de afaceri cu gânduri similare in Strategic Kaizen Transfomation.

Programul de transformare individuală (One-on-one Transformation Support)

Ce este?

Acesta este un program pilot coordonat, de 30 de zile, pe o Transformare Strategic Kaizen pentru o zonă concreta din organizația dumneavoastră. Avem programe adaptate pentru fiecare zonă de producție a afacerii.

Cine ar trebui să participe?

Multe companii doresc să aibă mai mult suport personalizat și individual în Strategic Kaizen Transformation. Unele companiile sunt interesate de creșterea strategică a productivității pentru atingerea profitabilității țintă, altele sunt interesate de testarea de direcții noi a creșterii productivității pentru profitabilitatea țintă. În amble cazuri veți avea acces unic la expertiza, instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a rula o demonstrație fără probleme, de succes și cu asumarea de rezultate.

Acest program pilot include:

 1. Analiza condiției curente, a politicii de bază și a strategiei – analiza KPI-urilor la nivel strategic;
 2. Colectarea și analiza datelor operaționale cheie pentru fiecare proces (datele reale ale anului precedent sau măsurarea lor);
 3. Colectarea și analiza datelor cheie despre costuri pentru fiecare proces (datele reale ale anului precedent sau măsurarea lor);
 4. Stabilirea țintei de reducere de cost necesară (necesitate din partea clienților și/sau necesitate a companiei);
 5. Colectarea și analiza datelor despre losses și waste (23+16) pentru fiecare proces, stabilirea relațiilor lor de cauzalitate și translatarea lor in costuri (datele reale ale anului precedent sau măsurarea lor);
 6. Stabilirea Takt Profit ideal si țintă și a KAIZENshiro stratificat;
 7. Reconcilierea financiară (catchball financiar; estimarea profitului intern fezabil de obținut prin reducerea costurilor) – dezvoltarea KAIZENshiro Budget pentru a îndeplini țintele anuale a Takt Profit pe familii de produse și implicit a Speed-Base Target Profit;
 8. Reconcilierea operațională (catchball operational; estimarea nivelului țintelor posibil de atins a KPIs operaționali);
 9. Identificarea metodelor de atingere a țintei anuale a Takt Profit – organizare, planificare și învățare;
 10. Implementarea unui proiect fezabil Strategic KAIZEN in 6 pași și întocmirea proiectului de Transformare Strategic KAIZEN pentru întreaga zonă/fabrică (prezentare către top-management).

Prețul se bazează pe nivelul de asistență necesar și pe ceea ce are nevoie organizația dumneavoastră pentru a asigura rezultatele așteptate.

Nu ratați această oportunitate de a vă îmbunătăți productivitatea pentru profitabilitatea țintă și cultura organizațională și de a duce afacerea dumneavoastră la următorul nivel!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre planul nostru Strategic Kaizen Transformation și pentru a face primul pas către creșterea profitabilității prin creșterea consistentă și persistentă a productivității fără a implica cheltuieli semnificative.

Share: