Training Strategic KAIZEN

15,16 martie 2024, Sibiu

Data limită de înscriere: 5 martie 2024.

Rulează un Pilot Project: Strategic Kaizen Transformation – măsoară potențialului de îmbunătățire strategică a productivității.

Exegens® | Home of the Strategic KAIZEN

Ce este acest training?

Gândirea Strategic KAIZEN este cheia pentru obținerea de îmbunătățiri operaționale și financiare simultane și consistente într-o manieră strategică și operațională. In ultimii ani s-au adus multe argumente teoretice si practice privind necesitatea de a se regândi abordarea îmbunătățirii continue în companii – inclusiv în Japonia (Harvard Business Review – HBR).

Nu așteptați până când rezultatele financiare arată o lipsă de profitabilitate pentru a lua măsuri. Faceți astăzi primul pas către îmbunătățiri strategice cu Metodologia Strategică KAIZEN! Prin restructurarea culturii și operațiunilor, Strategic KAIZEN își propune să îndeplinească viziunea și misiunea companiei prin satisfacerea tuturor părților interesate. Activați-vă întregul potențial de planificare și executare a îmbunătățirilor strategice sistematice ale productivității cu Strategic KAIZEN.

De ce este unic?

Transformă-ți operațiunile de afaceri către profitabilitatea lor sincronă implementând conceptul Strategic KAIZEN.

Acest training unic depășește simpla îmbunătățire strategică și se concentrează pe transformarea continuă a companiilor către starea lor ideală, către operațiuni sincrone și profitabile. Prin îndeplinirea obiectivelor de Takt Profit și implicit de Takt Time, companiile își pot realiza continuu obiectivele lor de afaceri. Aflați metodologia unică în șapte procese de bază ale Strategic KAIZEN, cu studii de caz reale, pentru a vă trece afacerea la nivelul următor.

Ce mă pot aștepta să învăț la acest training?

Training-ul este recomand companiilor pentru a utiliza Strategic Kaizen cu scopul de a satisface simultan nevoia urgentă de „sincronizare” la solicitările pieței și de „profitabilitate” pentru a realiza o transformare strategică completă și continuă pe baza reducerii/eliminării costurilor intrărilor în exces și a costului asociat al neutilizării maximale a acestor intrări, costuri care există oricum, fără investiții semnificative și cu vizibilitate financiară a îmbunătățirilor la nivelul bugetelor KAIZENshiro.

Ce va face acest training pentru mine?

Acest training va ajuta participanții să înțeleagă teoretic si practic faptul că sarcina principală a managerilor este să îmbunătățească productivitatea în mod sistematic, fără investiții și mai ales strategic, prin noua gândire și metodologie Strategic Kaizen acum disponibilă doar prin acest training.

Cum este structurat training-ul?

1) Dilema îmbunătățirii strategice a productivității
2) Conceptul Strategic Kaizen: imaginea de bază, 7 procese de bază, 5 probleme rezolvate
3) Condiția actuală, politica de bază și strategia
4) Primul proces al Strategic KAIZEN: măsurarea continuă și studierea întregului potențial de îmbunătățire strategică a productivității
5) Al doilea proces al Strategic KAIZEN: calcularea TAKT PROFIT ideal și stabilirea așteptărilor strategice pentru KAIZENshiro stratificat
6) Al treilea proces al Strategic KAIZEN: reconcilierea financiară anuală - bugetele KAIZENshiro anuale, ținta anuala a TAKT PROFIT, 7 pași ai fezabilității proiectelor Strategic Kaizen, stabilirea țintelor îmbunătățirilor in condiții de certitudine/ incertitudine (financial catchball)

După Ziua 1 va avea loc o întâlnire a participanților de la ora 18:00 până la 19:00 pentru networking.

7) Al patrulea proces al Strategic KAIZEN: reconciliere operațională anuală - timpul țintă de producție, dezvoltarea Balanced Scorecard și KPIs (operational catchball)
8) Al cincilea proces al Strategic KAIZEN: Organizarea, planificarea și învățarea
9) Al șaselea proces al Strategic KAIZEN: implementarea proiectelor Strategic Kaizen fezabile în 6 pași - aplicarea întâlnirilor structurate;
10) Al șaptelea proces al Strategic KAIZEN: Follow-Up Management
11) Susținerea culturii Strategic KAIZEN: 7 principii ale Strategic KAIZEN; 4 elemente ale proiectării Strategic KAIZEN în organizațiii; 8 factori cheie de succes
12) Strategic Kaizen Best Practices – exemple din companii.

Strategic KAIZEN prin Exegens®: 7 efecte tangibile și intangibile

Strategic KAIZEN vă poate ajuta să vă îndepliniți țintele de nivel strategic al Key Performance Indicators (KPIs) pentru productivitate, calitate, cost, livrare, siguranță și moral, pentru a vă îndeplini obiectivele Overall Management Indicators (OMI’s), cum ar fi cifra de afaceri, profit operațional, cota de piață, producție volum și multe altele.

Exegens® poate oferi o transformare Strategic KAIZEN fără investiții. Iată 7 efecte care pot fi evidențiate în favoarea unei transformări Strategic KAIZEN unice prin Exegens®:

1) stabilirea țintelor și îmbunătățirea reducerilor de costuri de minim 6% pe an în mod strategic și continuu (adesea între 30-35% din costul de producție este fezabil de îmbunătățit in 5 ani consecutivi);
2) stabilirea țintelor și îmbunătățirea performanței de procesare (adesea până la 30% din timpul de ciclu poate fi redus);
3) stabilirea țintelor și îmbunătățirea utilizării proceselor (adesea până la 35-40% din utilizare este crescută);
4) stabilirea țintelor și îmbunătățirea performanței afacerii prin abordarea strategică (prin îndeplinirea continuă a țintelor Takt Profit și implicit Takt Time în mod holistic pe Total Lead Time; reducerea WIP cu 50%);
5) îmbunătățirea muncii în echipă și creșterea implicării tuturor angajaților și colaboratorilor de dincolo de porțile organizației;
6) creșterea satisfacției in muncă prin cooperarea continuă;
7) menținerea impulsului tuturor angajaților pentru îmbunătățirile strategice (măsurarea continuă a non-productivității în costuri asigură direcția și etosul tuturor de a realiza Transformarea Strategic Kaizen prin Exegens® în mod continuu).

Transformă-ți afacerea cu Strategic KAIZEN și atinge-ți obiectivele dorite.

Cine va susține training-ul:

Training-ul Strategic Kaizen va fi susținut de către Dr. Alin Posteucă, autorul conceptului de Strategic KAIZEN și totodată autorul conceptelor Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD), Speed-Based Target Profit (SBTP), Synchronous Profitable Operations (SPO), TAKT PROFIT și KAIZENshiro Budgets (KsB). Toate aceste concepte au fost publicate în cele cinci cărți ale sale de către editurile Taylor & Francis, Routledge, CRC Press, Productivity Press – New York (SUA), London (UK), Boca Raton (USA). Dr. Alin Posteucă este laureat al premiului „Traian Vuia” al Academiei Române pentru cercetarea lui științifică în domeniul excelenței operaționale.

Profitability Scenarios
MCPD Transformation
The Path to Competitiveness

Cine ar trebui să participe?

Sunteți un manager sau un practician în îmbunătățire și doriți să obțineți rezultate tangibile și intangibile pentru compania dvs.? Nu căutați mai departe de training-ul nostru Strategic KAIZEN!

Programul nostru este conceput pentru a vă ajuta să obțineți supremația competitivă pe termen lung. Alăturați-vă nouă pentru a afla cum să obțineți succesul prin Strategic KAIZEN.

Solicită mai multe detalii:

    Share: