• Congresul Mondial de Productivitate 2017

18th World Productivity Congress 2017

 10/04/2017
By Exegens

În data de 4 Aprilie 2017, Dr. Alin Posteucă a lansat la nivel global cartea Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) and Methods Design Concept (MDC): The Path to Competitiveness în cadrul celei de-a 18-a ediții a World Productivity Congress – Bahrain, secțiunea Productivity Researchers.

Această carte a fost scrisă de către Dr. Alin Posteucă împreună cu Dr. Shigeyasu Sakamoto și a apărut în data de 23 Martie 2017 la Productivity Press, New York (USA).

Cartea conține două noi abordări de îmbunătățire a productivității și profitabilității sistemelor de producție care au ca efect creșterea continuă a competitivității: Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) și Methods Design Concept (MDC). Combinația dintre MCPD și MDC furnizează o abordare unică managerilor care sunt în căutarea unor noi modalități de creștere a profitabilității și productivității pentru a spori nivelul de competitivitate al companiilor lor.

Această ediție a World Productivity Congress s-a desfășurat în perioada 01-04 Aprilie 2017 în Bahrain având drept temă New Roads to Innovation and Higher Productivity. Acest eveniment a reunit peste 600 de oameni de afaceri, industriași, manageri, cercetători și experți în productivitate din 72 de țări și din toate domeniile industriale, de comerț și servicii publice.

World Productivity Congress este cea mai mare convenție globală care se ocupă cu dezvoltarea productivității. Începând din anul 1969, congresul a avut loc în țări precum UK, SUA, Canada, China, Australia, India, Chile, Africa de Sud, Malaiezia, Norvegia și Suedia. Acest congres reprezintă o platformă cheie pentru inițiativele inovative și practicile de tip world class care modelează creșterea viitoare a productivității.

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.