On-site Training (3 zile) & Consulting
10 Directii de Transformare
 1. Sincronizarea lead time manipulare materiale (de ex. traseul trenului) cu takt time producție, implicit cu standard time cycle al echipamentului/ liniei.
 2. Conexiunea continuă dintre nivelul WIP și mixul de producție pentru a minimiza valoarea WIP astfel încât între procese să fie un singur produs, pentru a planifica așa cum se cuvine configurarea, pentru a respecta nivelul minim și maxim al stocurilor etc.
 3. Conexiunea continuă dintre nivelul WIP și cycle time al procesului bottleneck și Takt Time maxim.
 4. Consolidarea controlului continuu, concomitent și a feedback-ului pentru nivelul minim și maxim al stocurilor standard din apropierea liniei/ echipamentului pentru a reduce valoarea stocurilor și pentru a reduce efectele schimbărilor în planificarea producției.
 5. Reducerea numărului de operațiuni necesare în procese pentru dimensionarea fezabilă a numărului de persoane și pentru încadrarea operațiunilor în takt time și pentru a minimiza operațiunile care nu au valoare și a le minimiza/ elimina.
 6. Reproiectare inovatoare și creativă a metodei de lucru a echipamentelor/ roboților pentru a crește performanța și utilizarea fără investiții semnificative.
 7. Sincronizarea echipamentelor și/ sau a liniilor la takt time prin calibrarea echipamentului/ liniei pentru a efectua operațiuni de calibrare între ele, pentru calibrarea proceselor între ele, pentru a calibra takt time al echipamentului/ liniei cu supply lead time al echipamentului/ liniei.
 8. Gestionarea procesului bottleneck pentru controlul calității pentru a reduce și/ sau elimina constrângerile de asigurare a calități;
 9. Obținerea și susținerea One Piece Flow și Continuous Flow status pentru a elimina operațiunile paralele, pentru a elimina operațiunile fără valoare dintre operațiuni, pentru ergonomie;
 10. Dezvoltarea sistemului de captare continuă a pierderilor (losses și waste) pentru a avea măsurarea continuă a non-productivității.
Solicită mai multe detalii:

  Share: