On-site Training (3 zile) + Workshop (5 zile)
Ce este acest program și de ce este unic?

Pentru a susține eforturile de îmbunătățire continuă a costurilor unei organizații și pentru realizarea unui nivel acceptabil al profitabilității pe termen lung, este necesară implicarea totală a echipelor de manageri și a întregului personal din companie și dincolo de aceasta. Cunoașterea și reducerea continuă a costurilor unitare este – și va rămâne – una dintre sarcinile fundamentale ale echipelor de management ale oricărei companii pentru a asigura nivelul necesar de profit. Pentru aceasta, top managerii și profesioniștii în Controlling trebuie nu doar să promoveze implementarea unor instrumente ale Controlling-ului, ci trebuie să privească dincolo de aceste instrumente pentru a crea o cultură de îmbunătățire a costurilor. Ei trebuie să creeze un mediu pentru rezolvarea eficace și eficientă a problemelor legate de cost la toate nivelurile organizației și să modeleze comportamentele care susțin acest mediu deschis de rezolvare a problemelor.

Aceste comportamente de conducere pro cost nu pot fi învățate fără practică. Top managerii și profesioniștii în Controlling trebuie să treacă prin propriile cicluri de învățare pentru cunoașterea aprofundată a costurilor și a îmbunătățirii costurilor pentru a înțelege pe deplin fundamentele performanței costurilor existente și viitoare și să dezvolte un nou model pentru învățarea și schimbarea organizațională: cultura pro-îmbunătățirea costurilor.

Programul nostru de Controlling folosește o abordare experimentală pentru a oferi o experiență de Controlling de primă clasă și pentru a ajuta top managerii și profesioniștii în Controlling să învețe să creeze mediul pentru rezolvarea eficace și eficientă a problemelor legate de cost. După cele trei zile de training, participanții vor înțelege mai bine miza unui sistem de Controlling performant și vor învăța să aplice noi modele de Controlling pentru a face trecerea către un model mai eficace și eficient de conducere necesar pentru a sprijini reducerea continuă a costurilor și profitul țintă.

Ce mă pot aștepta să învăț?

Prin participarea la această prezentare detaliată a Controlling-ului la care vor fi analizate numeroase situații reale de afaceri (studii de caz), prin discuții în sală și prin reflecție profundă, veți:

 • înțelege interacțiunea dintre obiectivele de cunoaștere și de reducere a costurilor și celelalte obiective ale companiei;

 • învăța despre direcțiile de proiectare/ reproiectare și dezvoltare a unui sistem de costuri și de bugetare;

 • descoperi conexiunile dintre conceptele și modelele consacrate și explicarea modului cum pot fi acestea utilizate de către participanți în companie;

 • aprofunda principiile fundamentale pentru o schimbare culturală în care îmbunătățirea continuă a costurilor să devină elementul central al activității de zi cu zi atât a liderilor, a managerilor, cât și a tuturor angajaților companiilor și dincolo de acestea.

Ce va face acest program pentru mine?

Acest program va ajuta participanții să:

 • înțeleagă gândirea actuală și viitoare din spatele cifrelor;

 • evalueze propriile lacune și ale sistemelor de Controlling în care sunt implicați care trebuie abordate pentru a permite dezvoltarea învățării continue;

 • identifice practicile de bază în Controlling care trebuie îmbunătățite;

 • clarifice rolul în munca din Controlling;

 • elaboreze un plan de acțiune individual și pentru companie care să abordeze lacunele identificate pentru un Controlling performant.

Cum este structurat acest curs de Controlling?
1) Conceptul de Controlling

2) Directii de dezvoltare a unui sistem de costuri

3) Cost System: Job-order Costing și Operating Costing

4) Cost System: Activity-based Costing

După Ziua 1 va avea loc o întâlnire a participanților de la ora 18:00 până la 19:00 pentru networking.

5) Cost System: Process Costing Systems

6) Cost System: Standard Costing

7) Controlul Stocurilor

8) Sales Controlling

9) Planificarea și Sistemul Bugetar

10) Bugetul și Bugetele Flexibile

11) Bugetele Financiare

12) Manufacturing Cost Policy Deployment (MCPD) Transformation - Exegens®

Cine ar trebui să participe? Acest program este conceput special pentru a arăta top managerilor și profesioniștilor în Controlling ajustările individuale și organizaționale necesare ale culturii pro-cost pentru a-și susține cu succes eforturile de îmbunătățire continuă a profitabilității.

Solicită mai multe detalii:

  Share: