• MDC training by Exegens

Cursul MDC: Îmbunătățirea productivității și profitabilității

 09/01/2020
By Exegens

Cursul (MDC): Îmbunătățirea productivității și profitabilității va avea loc în perioada 5, 6 Martie 2020 la Sibiu. Cursul este conceput pentru a arăta top-managerilor, profesioniștilor în inginerie industrială, profesioniștilor în îmbunătățiri și practicienilor cum să transforme procesele continuu și profitabil prin Methods Design Concept (MDC).

Ce este Methods Design Concept (MDC)?

Aceasta este metodologia inovatoare de redesign a proceselor de producție, cu sprijinul deplin al științei ingineriei industriale, pentru a crește profitabilitatea prin productivitate. Scopul MDC este de a arăta cât de mult și cum se poate îmbunătăți productivitatea (M – Method, P – Performance and U – Utilization) și de a arata această îmbunătățire la nivel de alocare de personal, de optimizare a fluxurilor și liniilor și de profitabilitate. Cursul a fost conceput cu îndrumarea directă a Dr. Shigeyasu Sakamoto, care a elaborat și a publicat conceptul MDC.

În plus, MDC are pașii bine organizați pentru a dezvolta abordarea inginerească pas cu pas, ceea ce vă va duce automat la rezultate de îmbunătățire incredibile. Pașii MDC sunt extrem de ortodocși Prin urmare, nu se pune problema dificultăților implementării cu succes. Oricine poate face acest lucru cu succes pentru îmbunătățirea productivității și profitabilității.

Ce va face acest curs pentru mine?

La cursul MDC: Îmbunătățirea productivității și profitabilității, participanții vor:

  • înțelege principiile, fazele, pașii, instrumentele esențiale ale dezvoltării MDC pentru a asigura productivitatea și profitabilitatea la nivelul shop floor;
  • înțelege pe deplin ce trebuie schimbat în organizație pentru a realiza KAIZENSHIRO utilizând MDC;
  • crea un mod unic și inovator de lucru pentru a reduce și elimina funcția auxiliară, AF.

Prin urmare, acest curs îi va ajuta pe participanți să:

  • înțeleagă gândirea necesară pentru a realiza KAIZENSHIRO;
  • înțeleagă cum să dezvolte pașii MDC pentru a sprijini îmbunătățirea reală a productivității și profitabilității;
  • afle cum să seteze și să deruleze o îmbunătățire reală și să implice în mod continuu toți oamenii.

În concluzie, nu puteți gestiona productivitatea dacă nu puteți măsura productivitatea. Detalii…

Share:

About

Exegens® is a global consulting firm specialized in operational excellence, cost improvement and business performance improvement. Exegens® team helps customers create and implement profitable strategies and cost improvement programs that ensure a unit cost improvement of at least 6% per year for each of the next 5 years by maximizing the efficiency and effectiveness of operations.